Zoeken naar energieprijzen

energieprijzen
Energieleveranciers vergelijken Vergelijk energieprijzen en tarieven.
Onze prijsvergelijker voor energie: bijkomende informatie. Selecteer het type energie waarvoor U een prijsvergelijking wenst te doen om de energieprijzen te vergelijken in uw regio en te zien wie de voordeligste energieleveranciers zijn voor u. Dankzij onze gratis prijsvergelijkingsdienst om de energieleveranciers te vergelijken, kan U de verschillende energietarieven vergelijken op basis van uw specifiek energieverbruik of uw type woning om een voordeligste energietarief te vinden voor uw elektriciteit en/of aardgas.
Hoe evolueren de prijzen op dit moment? VREG.
Bouwen, verbouwen en verhuizen van energie. Cijfers over energie. Home Energieleveranciers vergelijken Prijzen vergelijken V-TEST Veelgestelde vragen Hoe evolueren de prijzen op dit moment? Hoe evolueren de prijzen op dit moment? Zie Evolutie van de energieprijzen van gezinnen en bedrijven.
Hoe evolueren de energieprijzen? VREG.
Hoeveel kost 1 kWh energie? Hoe evolueren de energieprijzen? Wat als u niet akkoord gaat met uw factuur? Energiefactuur betalen en sociaal energiebeleid. Bouwen, verbouwen en verhuizen van energie. Cijfers over energie. Home Elektriciteits en gasfactuur Hoe evolueren de energieprijzen? Hoe evolueren de energieprijzen?
Evolutie van de energieprijzen van gezinnen en bedrijven VREG.
Hoe evolueren de energieprijzen van gezinnen en bedrijven in Vlaanderen? Voor onze prijsmonitoring baseren we ons op de prijsgegevens die de elektriciteits en aardgasleveranciers maandelijks aan ons rapporteren voor de V-test. Bij de berekening van de prijsgegevens in onderstaande grafieken wordt geen rekening gehouden met het prosumententarief.
Vanaf januari 2018: maandelijkse indexatie van de variabele energieprijzen.
Door de belangrijke volatiliteit hiervan in Belgiƫ, werd er in januari 2013 beslist om de consument te beschermen door een mechanisme van een veiligheidsnet op te stellen. Zo verzekert de CREG sedert verschillende jaren een correcte indexatie van de variabele prijzen.
Prijzen vergelijken V-TEST VREG.
Het maakt niet uit of u in een huurwoning of appartement woont. Het resultaat van de V-test is inclusief btw. Jaargemeten bedrijven op laagspanning met een aansluitingsvermogen kleiner dan 56 kVA en jaargemeten bedrijven met een lage drukaansluiting kunnen ook energieleveranciers vergelijken.
Evolutie van de energieprijzen van gezinnen en bedrijven VREG.
Stroom en gasonderbrekingen. Home Energiesector Cijfers over energie Evolutie van de energieprijzen van gezinnen en bedrijven. Evolutie van de energieprijzen van gezinnen en bedrijven. Infografieken evolutie januari 2015 september 2017. Hoeveel kost 1 kWh elektriciteit en aardgas? In Vlaanderen heeft.
Energieprijzen Vergelijken Prijsberekening Eni.
Als u een beschermde residentiƫle afnemer bent met bescheiden inkomen of in onzekere situatie in de zin van artikel 20, 2, van de elektriciteitswet van 29 april 1999 en van artikel 15/10, 2, van de gaswet van 12 april 1965, heeft u recht op het specifieke sociaal tarief bepaald door de federale overheid.
Vergelijk energietarieven en energieleveranciers.
Het is heel eenvoudig: u stuurt ons een kopie van uw jaarlijkse eindafrekening per post, mail of fax en wij bezorgen u binnen 2 werkdagen GRATIS een persoonlijk advies. Vermeld wel steeds uw telefoonnummer en e-mailadres zodat we u kunnen contacteren met onze aanbeveling.

Contacteer ons