Op zoek naar werken en studeren?

werken en studeren
Werken en studeren Universiteit Antwerpen.
Op basis van je registratie als werkstudent kan je onderwijs en examenfaciliteiten aanvragen, bijvoorbeeld een zo gunstig mogelijke groepsindeling, rekening houden met desiderata bij examenroosters enz. De eindbeslissing over deze bijzondere faciliteiten ligt echter altijd bij de faculteiten en docenten. Centrum voor Werken en Studeren.
Werken en studeren Flexibel studeren Universiteit Antwerpen.
Centrum WeST beschikt ook over een mandaat voor loopbaanbegeleiding, specifiek gericht op de combinatie van werken en studeren. Lees alles over flexibel studeren en de combinatie werken en studeren in de brochures Studeren op maat: Flexibel studeren 849 kb pdf en Sociale en financiële voorzieningen 861 kb pdf.
Studeren en werken voor studenten Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Kosten, toelagen en werken. Studeren en werken. Studeren en werken. Er zijn tal van manieren om werken en studeren te combineren. Op financieel vlak kom je misschien in aanmerking voor ondersteuning, of je kan een beroep doen op een vorm van verlof.
Studeren combineren AP Hogeschool Antwerpen.
Home / Studeren aan AP / Studeren combineren. Overdag werken, s avonds voor je gezin zorgen en tussendoor een opleiding volgen? AP ondersteunt je bij je honger naar kennis. AP biedt opleidingen op maat van iedereen die studeren wil combineren met werk of gezin.
Werken en studeren Studentenportaal Universiteit Gent.
De trajectbegeleider zal je informeren en adviseren, mede op basis van ervaringen van collegas werkstudenten. Bepaalde opleidingen vooral met schakelprogrammas hebben ondertussen reeds een lange traditie op het gebied van werken en studeren. Ondersteunende maatregelen: tijd om te studeren, inkomen en betaling.
Werken en studeren UCLL.
Een overzicht van onze opleiding werken en studeren van A tot Z. Een overzicht van onze opleidingen werken en studeren binnen het interessegebied Gezondheid. Een overzicht van onze opleidingen werken en studeren binnen het interessegebied Lerarenopleiding. Een overzicht van onze opleidingen werken en studeren binnen het interessegebied Management.
Studeren en werken combineren SWITCH Arteveldehogeschool Gent.
Bij ons studeren. Bij ons studeren. U bent hier. Home Bij ons studeren Begeleiding op maat Trajecten op maat Studeren en werken combineren SWITCH. Studeren en werken combineren SWITCH. Je hebt een toffe job en wil je verder specialiseren in je werkdomein?
Fulltime werken én studeren: niet voor doetjes Vacature.com.
Onder de noemer levenslang leren promoot de overheid de combinatie van werken en studeren, en voorzien hogescholen en universiteiten speciale formules om een fulltime job en een studie met elkaar te verzoenen. En cijfers tonen dat steeds meer mensen daar steeds meer brood in zien.

Contacteer ons